Info STK k postupu na MČR 2019 (13.11.2019)

Vážení členové ČSKe,

po včerejší uzávěrce přihlášek na MČR pro závodníky postupující z národních pohárů byli z nominace vyškrtání neregistrovaní závodníci.
V některých kategoriích se tedy na postupové pozice posunuli jiní závodníci. Aktuální stav si můžete zkontrolovat na http://www.czechkarate.cz/page/nominace-na-mcr-cske.

V souvislosti s tím došlo u některých kategorií k bodové shodě na poslední postupové pozici. Na níže uvedeném odkazu naleznete aktuální přehled těchto kategorií i s popisem, kteří závodníci postupují a kteří nikoliv.
191113_info_k_postupu_na_mcr.pdf

Vzhledem k výše uvedeným úpravám nominační listiny vyzývám krajské svazy, aby případně upravily své nominace na nadcházející Kvalifikační turnaj.

Zároveň upozorňuji, že na MČR se již zaregistrovali i závodníci, kteří zatím nemají zajištěný postup. Pokud si takoví závodníci nezajistí postup na Kvalifikačním turnaji, budou z registrace samozřejmě vymazáni.

Registrace na MČR je nyní opět otevřena, aby se mohli doregistrovat nově postupující závodníci a následně i závodníci postupující z Kvalifikačního turnaje.