ME EKF 2017 Sofie – on-line

*čtvrtek 16.02.2017 20:00h (+1hod SEČ)*

Reprezentace je zdárně zaprezentována na zítřejší šampionát 44. Evropský šampionát v karate kategorie dorostu, juniorů a U21.

*pátek 17.02.2017 09:00h (+1hod SEČ)*

Jako první na tatami nastoupili zástupci disciplíny KATA.

*12:00 h (+1hod SEČ)*

Jako první nastoupila na tatami *LACINOVÁ BARBORA*, bohužel 2x ztratila stabilitu a svůj boj prohrála v 1.kolo 0:5 s KOTLYAROVA POLINA (RUS).

Jako druhá nastoupila *ŠABOVÁ DOMINIKA*, která v 1. kole porazila KOWALSKA ANNA (POL) 4:1, ve druhém kole porazila 5:0 AVRAMOVA VLADANKA (MKD). Ve 3 kole narazila na SHCHERBINA ANNA (RUS) finalistku, které podlehla 0:5. Dominika čeká na svojí repasáž.

Jako třetí nastoupil *LÁCHA JAROMÍR*, který v 1. kole porazil 5:0 závodníka ze MATTEI LEONARDO (SMR). Ve druhém kole však podlehl MANZANA DIAZ ALEJANDRO (ESP) 0:5, který se dostal na finále. Jaromír čeká na svojí repasáž.

Jako čtvrtý nastoupil *TAMBORLANI MATTEO*, který podlehl 0:5 DEGER ALPER (AUT). tato kategorie stále jede.

Stejně je na tom *PECHAR MATOUŠ*, který v 1. kole sice 2x ztratil stabilitu ale i tak prohrál 2:3 s BUCHINGER LUKAS (AUT), také jeho kategorie probíhá.

Jako poslední z disciplíny KATA nastoupila *AUGUSTINOVÁ ZUZANA*, která nastoupila v 1. kole proti RODRIGUEZ ENCABO LIDIA (ESP) (Papuren vs Gojushiho Dai) a bohužel podlehla jí 0:5, Tato kategorie také stále probíhá.

*LÁCHA JAROMÍR* právě v repasáži 1:4 s ISMAYILOV JEYHUN (AZE) a tím pádem skončil na *9.místě*.

*AUGUSTINOVÁ ZUZANA* v repasáži prohrála 2:3 STERCK LAURA (HUN) a skončila na *9. místě*.

*ŠABOVÁ DOMINIKA* v repasaži prohrála 1:4 s PYZH NICOL (ISR) skončila na *7.místě*. Ostatní se do repasáže nedostali. Za chvíli budou nastupovat kategorie kumite.

*23:00 h. (+1h SEČ)*

Jako první nastupoval *LÁCHA JAROMÍR*, který v prvním kole podlehl 0:2 soupeři z SKACHKOV BOGDAN (RUS). Do repasáže již nepostoupil.

*DRÁBEK MARTIN* v kategorii kumite -52 Kg prohrál 0:1 se soupeřem z SVINARSKI MARIO (MKD), který bodoval v poslední vteřině zápasu. Do dalších bojů již nezasáhl.

Třetí nastupuje *PODRÁBSKÝ PETR*. V prvním kole porazil DARTOIS QUENTIN (FRA) na praporky 3:2, druhé kolo SZEWCZYK KRZYSZTOF (POL) 8:0, ve třetím podlehl SEREDA ARTEM (UKR) (pozdější mistr Evropy) 0:1. V repasáži podlehl ZLATEV MARTIN (BUL) 0:4 a obsadil tak celkové *7.místo*.

Čtvrtá nastupuje *ŠACHOVÁ MARTINA*. V prvním kole porazila MAINI VALENTINA (ITA) 1:0, ve druhém porazila JOVANOVIC MILENA (MNE) na Senchu 3:3, ve třetím kole vyhrála nad KASATURA HIRA NUR (TUR) 4:2, čtvrté kolo JUNNER NIAMH (SCO) 4:1, v pátém kole bohužel Martina prohrála o postup do finále se MILOVANOVIC ANJA (SRB) 2:6. V následné repasáži zvítězila nad LOPES RAFAELA (POR) na Senchu 2:2 a získala tak *3.místo*

Souběžně nastupují *OSOUCHOVÁ NELA*, která podlehla v prvním kole VUKOJA LEA (CRO) 0:4 . Následně postoupila do repasáže, kde podlehla soupeřce z POTISK LAURA (SLO) 0:2 a obsadila konečné 11.místo.

*PRŮCHOVÁ ADÉLA* zvítězila v 1.kole nad OSIEJEWSKA ZOFIA (POL) 5:0 na praporky a ve druhém prohrála s YENEN FATMA_NAZ (TUR) 0:1. Ta se bohužel do finále neprobojovala.

Jako poslední nastoupil *ČERNÍK FILIP*, který prohrál v prvním kole s RODRIGUEZ VINUELA SERGIO (ESP) 1:3 a soutěž pro něj bohužel skončila.

*sobota 18.02.2017 11:30h (+1hod SEČ)*

Jako první nastoupil Kata team ve složení *(D. BARTUŠKA, P. RICHTER, M. ŘIHA)* v prvním kole porazili MONTENEGRO (KOCAN, MIJAC, NIKOCEVIC) 3:2, ve druhém kole prohráli s ITALY (LEONI, PETRILLO, SEMBINELLI) 1:4. Italové se dostali do finále tak kluci měli možnost bojovat o bronz. V 1.kole v repasáži porazili 5:0 BELARUS (NHUYEN, SACHKOUSKI, TRYVAL) a v boji o 3.místo bohužel prohráli s SPAIN (PEREDA_ELORDUY, RUIZ_TORRE, TARDIO_ROYO) 0:5.

V kumite jako první šel na řadu *GABRIEL TOMÁŠ* v prvním kole prohrál 3:3 (na Senchu) s NICHOLS DAVID (HUN).

*DRÁBEK DANIEL* v prvním kole porazil FEHER PETER (HUN) 2:0 a ve 2.kole prohrál 0:7 s CHIRADZE DAVITI (GEO).

*KOSTAL ONDŘEJ* v 1. kole prohrál 0:7 se THOMSON KYLE (SCO).

První holka která začala bojovat na ME byla *BÜRGEROVA MONIKA* která prohrála s SOKK ANNA (EST) 0:2.

Jako další nastoupila *HALODOVÁ KLARA*, která v 1. kole porazila 3:0 KOSTOVSKA VERONIKA (MKD) a v dalším kole prohrála 0:7 s AZAROVA MARYIA (BLR).

Poslední z dnešních závodníků nastoupila *RŮŽIČKOVÁ ANETA*, která v 1. kole prohrála 0:1 s ELTEMUR EDA (TUR).

Bohužel se dnes nikdo v kumite do repasáže nedostal.

*neděle 19.02.2017 11:30h (+1hod SEČ)*

Jako první nastoupila *CRHONKOVÁ ADRIANA* porazila v 1. kole TZUR YUVAL (ISR) 3:0 ve 2.kole porazila MATEI IOANA CARMEN (ROU) 3:0, ve 3.kole porazila POULSEN AMALIE (DEN) 8:2, ve 4.kole bohužel podlehla TOKCAN UMAY (TUR) 1:3. V současné době čeká na vítězku repasáže GER vr SRB. Repasáže začnou až v 13:00 h místního času.

*BUKÁČKOVÁ BARBORA* v 1. kole prohrála s ORANA FORTESA (KOS) 0:3, kategorie stále běží..

*ŘEŘICHA MAREK* v 1. kole prohrál s BRKIC VESELKO (BIH) 2:3, do repasáže se bohužel nedoatal.

*MIKULA DOMINIK* prohrál s SARI GAVRIL (MDA) dostal Hansoku v C2 (skóre bylo 0:3), kategorie stále běží..

*13:20 h (+1hod SEČ)*

*CRHONKOVÁ ADRIANA* v repasáži prohrála s HUBRICH SHARA WYNNIDEAN (GER) 0:7 a obsadila *5.místo*

*URBANEC PETR* v prvním kole prohrál 0:3 s DA COSTA JESSIE (FRA) a v repasáži 0:6 s CORBALAN MICHEL (DEN). Obsadil nakonce *9.místo*

Jako poslední nastoupil současne s Petrem *HERMANN TOMÁŠ* který v 1. kole porazil 1:0 FATAL ROY (ISR), ve druhém kole prohrál s LARDY TYRON DARNELL (NED) 0:3. Ten však v dalším kole prohrál s RUS a tím pádem do repasáže nejde.

Nikdo jiný se do repasáže zatím nedostal. A tím pádem na ME Česká republika končí.

Fotogalerii ze šampionátu naleznete zde: https://www.facebook.com/CzechNationalKarateTeam