On-line ME mladeže 2010 Izmir

**pátek 5.2.2010**
21:00

**KUMITE DOROSTENCI**

Matěj CVRK Bronzový na ME 2010 v Izmiru !!!
V prvním kole vyhrál 3:2 nad Řekem, v druhém kole porazil Skota 1:0 ve třetím kole nad Maďarem 1:0 a o postup do finále prohrál s Francouzským závodníkem 2:0. V repasáži porazil Němce 3:0 v prodloužení, kterému předcházel nádherný souboj který vyhrával 2:0 a v poslední vteřině chybou Matěje srovnal na 2:2

Marek LAMBORA první kolo výhra nad FINEM, ve druhém kole porazil (?) podlehl až ve třetím kole.
Luděk SOUDNÝ měl první kolo free v druhém kole prohrál s Turkem 3:0 a v repasáži podlehl Skotskému závodníkovi až v prodloužení.
Vladimíra RAČÁKOVÁ vyhrála v prvním kole nad Bulharkou 3:2 a v druhém kole podlehla Ukrajince. Která pak v dalším zápase prohrála se Španělkou.

11:15

**KATA DOROSTENKY**

Veronika KOPEČNÁ po prvním kole, kde měla FREE, porazila ve druhém kole Rakušanku S.Dolzer 5:0, bohužel ve třetím kole nastoupila s bolestí zad proti Srbce, které podlehla 1:4. bohužel Srbka K.Piperin v dalším kole prohrála se slovenskou Balciárovou, která je jedna z finalistek. Tím pádem Veronika skončila.

KATA Dorost zvítezil těsně Turecký závodník A.Sofuoglu nad Řekem V.Dermisis a v KATA Dorostenky těsně obhájila loňské výtězství D.Balciárová nad Španělkou M.Morata

**čtvrtek 4.2.2010**

23:15

**Rozlosování ME 2010 – JUNIOŘI:**
**KATA Junioři:** Karel Imrišek v prvním kole FREE, ve druhém kole se utká buď s SLO (K.Plazar) nebo UKR (V.Goloveshko) v kategortii je celkem 26 závodníků.
**KATA Juniorky:** Veronika Mišková se utká v prvním kole s DEN (M.Hansson) v kategortii je celkem 22 závodníků.

**KUMITE Junioři -55kg:** Jiří Macura v prvním kole FREE ve druhém kole nastoupí s vítězem duelu CRO-NOR (K.Pezer-H.Fjedstad) v kategortii je celkem 25 závodníků.
**KUMITE Junioři -61kg:** Michal Slouka narazí v prvním kole na SCO (S.Wyllie) v kategortii je celkem 31 závodníků.
**KUMITE Junioři -68kg:** David Beran první kolo FREE ve druhém kole nastoupí s vítězem duelu WAL-UKR (A.Edwards-A.Khromushyn) v kategortii je celkem 35 závodníků.
**KUMITE Juniorky -53kg:** Eva Lálová první kolo LAT (D.Petrová) v kategortii je celkem 28 závodníků.
**KUMITE Juniorky -59kg:** Lenka Petříková v prvním kole nastoupí proti FIN (J.Hyvorinen) v kategortii je celkem 26 závodníků.
**KUMITE Juniorky +59kg:** Julie Nováková první kolo nastoupí proti GER (N.Woitas) v kategortii je celkem 31 závodníků.
**KUMITE Junioři -76kg:** Samuel Kubina první kolo CRO (T.Begic) v kategortii je celkem 36 závodníků.
**KUMITE Junioři +76kg:** Martin Šebesta také první kolo AZE (S.Mammadov) v kategortii je celkem 25 závodníků.

22:30

**Rozlosování ME 2010 – KADETI:**
**KATA Kadetky:** Veronika Kopečná má v prvním kole FREE ve druhém kole se utká s FIN (N.Manty) nebo AUT S.Dolzer v kategortii je celkem 26 závodníků.

**KUMITE kadeti -57kg:** Marek Lambora v prvním kole nastoupí proti FIN (R.Esa-Pekka) v kategortii je celkem 27 závodníků.
**KUMITE kadeti -63kg:** Luděk Soudný první kolo FREE a ve druhém kole nastoupí proti TUR (E.Kahyaoglu) nebo SCO G.Kelly v kategortii je celkem 30 závodníků.
**KUMITE kadetky -54kg:** Vladimíra Račáková se utká v prvním kole s BUL (A.Stefanová) v kategortii je celkem 30 závodníků.
a poslední v první den z naší výpravy
**KUMITE kadeti +70kg:** Matěj CVRK nastoupí v prvním kole s GRE (I.Papatheodorou) v kategortii je celkem 24 závodníků.

14:50

Registrace naší výpravy je úspěšně za námi a závodníci mají po svém ranním tréninku. V současné době závodníci (i trenéři) čekájí na rozlosování a relaxují na večerní přípravu před zítřejší kategorii kadeti.

**Zítra nás budou reprezentovat tito závodníci:**

Hned ráno od 10:00 příjde na řadu Veronika Kopečná, NIDOSHINKAN Dojo, jako jedinná v této kategorii v KATA Cadet.

Jako další v kategorii KUMITE příjde na řadu jako první Marek LAMBORA, SKR SU Ústí Lad Labem kumite -57kg a to v čase mezi 11:45 – 13:15. Ve stejném čase bude i Luděk SOUDNÝ, Budó škola KK Písek kumite -63kg.

V době od 13:15 do 14:45 by měla přijít na řadu jedinná kumiťačka v této kategorii a to Vladimíra RAČÁKOVÁ, Fight Club České Budějovice kumite – 54kg.

Jako poslední v tento den příjde na řadu Matěj CVRK, Karate Vision kumite +70kg a to mezi 14:45 – 16:15.
Případné novinky najdete zde ale POZOR! nezapomeňte na to že v Turecku je o hodinu více než v ČR 🙂

Všechny v ČR zdraví celá výprava reprezentace pod vedením Ing. Ondřeje Musila

**FOTO První den:**

**středa 3.2.2010**

14:45

Česká výprava reprezentace dnes odlétá na avizované Mistrovství Evropy mládeže v karate EKF v Tureckém Izmiru. Výprava odléta v nominační sestavě, pouze závodníka Marka Janoucha, kterého pro nemoc nahradil Samuel Kubina.

**Copyright (c) www.czechkarate.cz**
TEXT: Jaromír Musil
FOTO: Jaromír Musil + Petr Petřík