On-line info z ME mládeže (EKF) 2016

*neděle 7.2.2016*

*18:00 h (-1 SEČ)*

Poslední den evropského šampionátu nastoupili ke svým zápasům *Veronika Halodová a Tomáš Hermann*. Veronika v prvním kole podlehla 1:4 CRO, která se probojovala do finále a Veroniku čekala repasáž. V 1. kole repasáže porazila ISR 6:5, ve 2. kole porazila LUX 5:1 a v boji o medaili po vyrovnaném zápase podlehla TUR 4:5. Veronika obsadila konečné *5. místo*.

*Tomáš Hermann* měl první kolo volný los kde čekal na vítěze z duelu ISR – NED. Tomáš ve 2. kole nastoupil proti NED, kterému podlehl 1:9. Holanďan se probojoval do finále a Tomáš nastoupil v repasáži kde porazil 3:0 ISR a poté podlehl 8:0 TUR. Tomáš obsadil konečné *7. místo*.

*sobota 6.2.2016*

*21:00 h (-1 SEČ)*

Bohužel j ev hale špatné připojení k síťi tak se omlouváme za pozdní info…

Jako první nastoupil *kata tým juniorů* ( Lukáš Pevný, Milan Zítko, Kryštof Zlatohlávek), který v prvním kole narazil na tým ESP, a kterému podlehl 5:0. Španělé postoupili až do finále. V repasáži náš tým prohrál s RUS 4:1 a celkově obsadil *7. místo*.

*Kata tým juniorky* (Sabina Forstová, Aneta Šabová a Dominika Šabová) v prvním kole podlehl týmu FRA 5:0, které prohráli v semifinále s ITA a tím cesta našich děvčat skončila.

V kumite jako první zápasil v kategorii -55 Kg *Tomáš Gabriel* . 1. kolo zvítězil s BIH na hantei, dále pak ve 2. kole porazil SPA 2:1, ve 3.kole podlehl FRA 0:1. Po postupu závodníka z FRA do finále bojoval v repasáži , kde nejprve porazil soupeře z UKR na hantei a poté prohrál o bronzovou příčku se SVK 2:1 a obsadil 5. místo.

Současně zápasil v kategorii -61 Kg *Tomáš Zaťko*. V 1. kole porazil LAT na hansoku, 2. Kolo podlehl závodníkovi z UKR 5:1, který postoupil do finále. V repasáži Tomáš zvítězil 4:1 nad BLR a následně podlehl soupeři z RUS a tím obsadil 7. místo

V kategoriích děvčat -48 Kg soutěžila *Adriana Crhonková*. V 1.kole porazila na hantei soupeřku z ITA, ve 2. kole porazila 5:1 závodnici ze SCO, ve 3. kole podlehla soupeřce z GER 0:1, která následně postoupila do finále. Posledním zápasem se závodnicí z DEN a výhrou 2:1 obsadila *3. místo a získala cenný bronz pro ČR*.

*Monika Burgerová* v kategorii -53 kg bohužel prohrála v 1 kole se závodnicí z LUX .

Loňský medailista *Marek Řeřicha* (kategorie -76 Kg) v 1. kole porazil CYP 5:0, 2. kolo 5:4 nad TUR , 3. kolo po remíze 2:2 vyhrál nad závodníkem z POL na hantei a následně podlehl v semifinále soupeři z BIH 4:2. V repasáži bohužel nedosáhl na bronz a prohrou 4:1 s ITA získal celkově 5. místo

*Petr Urbanec* v 1.kole porazil CYP 2:0 a ve 2.kole podlehl soupeři z MKD .
Barbora Bukáčková + 59 KG a *Aneta Růžičková* -59 kg podlehli svým soupeřům v prvních kolech.

*pátek 5.2.2016*

*13:00h (-1h SEČ)*

První na tatami dnes nastoupil Matěj Říha který porazil v 1.kole 5:0 UKR a ve 2.kole podlehl 2:3 RUS, který následně prohrál a tak na ME končí.

Matteo Tamborlani v prvním kole prohrál 1:4 s ITA, který ve 3 kole podlehl GER a tak také končí.

Jako poslední z kluků nastoupil Šimon Branda, který v prvním kole vyhrál na základě diskvalifikace soupeře z POR a v dalším kole vyhrál nad BIH 4:1. Ve 3.kole podlehl 5:0 TUR, který se dostal do finále a tím pádem bude Šimon bojovat v repasáži. V repasáži bohužel Šimon prohrál a skončil na 7.místě

Z holek první nastoupila Dominika Šabová na kterou dolehl křest první ME EKF a prohrála s SWE nejtěsnějším výsledkem 2:3, Bohužel SWE vypadla.

Poslední dne snastoupila v KATA Zuzana Augustinová. V prvním kole s přehledem porazila 5:0 BLR, ve 2.kole porazila 5:0 GER a ve 3.kole porazila opět 5:0 SRB. V semifinále nastoupila proti ITA a nasadila Gankaku. Bohužel dvě malé zaváhání rozhodlo o prohře 0:5. V repasáži nastoupila proti SVK (Ema Brazdová) s kerou bohužel prohrála o 3. místo a tím pádem skončila na *5. místě*.

*15:00h (-1h SEČ)*

V kumite se nám bohužel také nedařilo. Martin Voldřich šel v 1. kole s POR a prohrál 1:3. Do repasáže se nedostal.

Další byla na řadě Klára Halodová, která nastoupila se SCO a ta také prohrála 0:2 a do repasáže se také neprobojovala.

Lucka Štroblová v 1.kole porazila FIN 3:1, ale ve druhém kole narazila na SLO se kterou prohrála 0:3. Do repasáže také nezasáhne.

A poslední šel na řadu dnes Filip Černík, který s NOR prohrál 0:6. Do repasáže se také nedostal. Dnes pro nás bohužel byl smolný den..

Držte nám pěsti alespoň na zítra ať se nám daří lépe.

*čtvrtek 4.2.2016*

Naši závodníci se připravují na zítřejší soutěž. Rozlosování našich závodníků můžete najít zde:
https://www.sportdata.org/wkf/set-online/veranstaltung_info_main.php?active_menu=calendar&vernr=69&ver_info_action=catauslist#a_eventheadend

A ostatní informace zde:
https://www.sportdata.org/wkf/set-online/veranstaltung_info_main.php?active_menu=calendar&vernr=69#a_eventhead

Pokud budete mít čas a zájem na níže uvedeném odkazu naleznete přímý přenos a záznamy z ME od pořadatele na Karate LiveStream on you tube:
https://www.youtube.com/watch?v=5nXcHzsMh9o

*středa 3.2.2016*

Reprezentace je po ranním tréninku a relaxuje před šampionátem. Celý tým zdraví do Čech.

*úterý 2.2.2016*

Naše reprezentace odletěla do dějiště ME mládeže na Kypru (Limassol). Má za sebou první den i s tréninkem a čeká na čtvrteční rozlosování.