On-Line ME EKF Senioři 2012

*pátek 11.května 2012*

*16:45 hod +1GMT*

Bohužel Holanďanky prohráli o postup do finále s Tureckými závodnicemi. Takže naše holky skončily. V 18:00 je na plánu slavnostní nástup a zítra pak všechny medailové souboje kde máme Veroniku Miškovou v boji o 3.místo a Radku Krejčovou ve finále kumite ženy +68kg.

*16:00 hod +1GMT*
KUMITE team ženy (R. Krejčová, P. Peceková a A. Markušová) ve třetím kole remízovlay s Holandskem 1:1 na zápasy a 2:2 na body, bohužel v novém zápase Radka Krejčová podlehla Holanďance 1:0. Náš team teď čeká jestli se dostane do repasáže. Holanďanky mají v příštím zápase Turkyně.

*15:30 hod +1GMT*

KUMITE team ženy (R. Krejčová, P. Peceková a A. Markušová) ve druhém kole porazily 2:1 Slovenky. Čekají na dalšího zápas který bude proti Holansku.

*14:40 hod +1GMT*

KUMITE team ženy (R. Krejčová, P. Peceková a L. Veithová) v prvním kole porazily 2:1 FINky čekají na další kolo ve kterém půjdou se Slovenskem.

*13:00 hod +1GMT*

KUMITE team muži (J. Milan, T. Reich, J. Kočí, V. Kočí a F. Šmajcl) v prvním kole prohráli 3:1 s Montenegro, bohužel ti v dalším kole prohráli. Do repasáže se češi nedostali. V současné době čekáme na KUMITE team ženy, které nastoupí 14:30 cca.

*čtvrtek 10.května 2012*

*20:00 hod +1GMT*

*Radka Krejčová* v prvním kole porazila GER 5:0. V druhém kole porazila na praporky BUL 4:1 poté ve čtvrtfinále porazila 2:0 TUR. V semifinále zvítězila 4:1 na praporky nad SRB.

!!! *Radka* je v sobotním finále. Držíme pěstičky 🙂

*Petra Peceková* prohrála v prvním kole ESP a ta následně podlehla GER. Petra bohužel na ME skončila v individuálu.

*Vojtěch Kočí* podlehl v prvním kole POR, který bude bojovat o třetí místo.

*Filip Šmajcl* podlehl v prvním kole FRA, který postoupil do finále a tím pádem měl Filip možnost bojovat o 3.míst. V repasáži porazil LUX ale v druhém kole podlehl FYR a takže obsadil *7.místo*.

*Lucie Veithová* v prvním kole podlehla ENG, která následně prohrála.

*Aneta Markušová* v prvním kole porazila BUL 1:0 ale v dalším kole podlehla POR. Do repasáže se nedostala.

*Jan Milan* podlehl FRA 5:3 poté FRA prohrál o finále s ESP. Také končí, ale jeho výkon byl oceněn jako jeden z nejlepších „mimo RADKU“.

*Jan Kočí* v prvním kole prohrál s ITA 2:0 do repasáže se nedostal.

*Tomáš Reich* v prvním kole prohrál na praporky s TUR, který se neprobojoval do finále a tím pádem také končí v individuálu.

Nyní se celý TEAM připravuje na zítřejší boje v KUMITE TEAMů.

*12:00 hod +1GMT*

*Veronika Mišková* v prvním kole porazila SWE 4:1 ve druhém kole podlehla ESP 5:0. V repasáži porazila DEN 5:0 a probojovala se do sobotního duelu o třetí místo v kategorii KATA ženy.

*Vladimír Míček* bohužel při rozcvičení si poranil třísla ale i přesto podal 100% výkon v dané situaci, bohužel ale podlehl 4:1 FIN.

*středa 9.května 2012*

Česká reprezentace je zdárně zaprezentovaná a po odpoledním lehkém tréninku se připravuje na zítřejší zahájení šampionátu.

   

Zítřejší program je následující:

*Program na čtvrtek*

*První na řadu jako tradične jsou KATAři.*

Od 10:00 nastoupí v kategorii KATA muži *Vladimír Míček* (Nidoshinkan Dojo), který nastoupí v prvním kole s FIN (Hirvonen).

V kategorii KATA ženy *Veronika Mišková* (Shin-Mu) nastoupí v prvním kole proti SWE (K.Hagglund).

*První v disciplíně KUMITE nastoupí od 12:00:*

*Tomáš Reich* (SK Kesl-Ryu) nastoupí v kategorii +84kg proti TUR (Erkan) a současně s *Jan Kočí* (TJ Karate ČB) v kategorii -84kg s ITA (Loria).

Po těchto kategoriích jsou na řadě ženy a to přesně *Radka Krejčová* (Spartak HK), která nastoupí proti GER (Puscher) a to v kategorii +68kg. Zároveň v tento čas nastoupí *Petra Peceková* (Kamiwaza), která má první kolo free a ve druhém kole nastoupí vítězce duelu SRB:ESP a to vše v kategorii -68kg.

Další kategorie je muži -75kg, kde máme zastoupení *Vojtěch Kočí* (TJ Karate ČB), který nastoupí proti POR (Moreira) a zároveň v kategorii -67kg, kde nastoupí Filip Šmajcl proti FRA (Rolle)

Dále pak ženy -61kg *Lucie Veithová* (TJ Karate ČB), která nastoupí proti ENG (Williams) a zároveň -55kg *Aneta Markušová* (Tu Liberec), která se utká s BUL (Ganeva).

Poslední na řadě je *Jan Milan* (TJ Karate ČB) v kategorii -60kg s FRA (Lopes).

Všem držíme pěsti…

*Program na pátek*

V dopoledních hodinách od 10:00 nastoupí *KUMITE TEAM muži* proti MNE (Montenegro) a v odpoledním bloku *KUMITE TEAM ženy* proti FIN (Finkám)

*Program sobota a neděle*

V těchto dnech jsou na programu medailové souboje repasáží a finále (to znamená všechny medailové souboje).