On-line MS WKF 2012, Francie – Paříž

*pátek 23.11.2012*

*13:50 h.*
Bohužel framcouzi jsou ve finále, takže náš kumite team končí.

*13:20 h.*
*Kumite team ženy* (Krejčová, Markušová a Veithová)
V prvním kole nastoupily v prvním kole proti TUR. Jako první zápas šla Radka Krejčová a remízovala 0:0. Jako další nastoupila Aneta Markušová, která začala dobře a hned v úvodu do sebe obě závodnice nastoupili obě po Yuko (1:1 na body). Turkyně ale ještě přidala další tři body a tak Anet prohrála 1:4. V posledním rozhodujícím zápase nastoupila Lucie Veithová, která ale bohužel prohrála 0:3 i když se snažila, jak to jen šlo. Čekáme na výsledky dalších bojů.

   
         
   

V Kumite mužů GER porazili AZR, takže kluci jsou stále ve hře. Uvidíme jestli si Němci poradí i s domácí Francií…

*10:50 h.*
*Kumite team muži* (Panáček, V. Kočí, Reich, Pilmann a Šmajcl) bohužel prohráli 3:0 s Německem. Čekáme, jak se bude vyvýjet pavouk a jestli se dostaneme do repasáže. Ale vzhledem k tomu, že v této půlce jsou jak FRANCOUZI tak AZERBAJDŽÁN takže nevíme….

Kumite team ženy půjdou na řadu kolem 14:00 h.

*9:15 h.*
*Kumite team muži* (Pilmann, J.Kočí, Reich, Panáček a V.Kočí).
První nastoupil Jindra, vyhrál 2:1 (na zápasy tedy vedeme 1:0). Pak ale nastoupil Honza Kočí, který zápasil skvěle, bohužel v průběhu zýápasu prohrával 3:0 a šel na plno. V jednom z momentů se ale srazili se soupeřem a Honza si vyhodil koleno a musel být odnesen na nasítkách. Tento zápas jsme tedy na Kiken prohráli 0:8 (na zápasy to tedy bylo 1:1). V dalším kole, ale Tomáš zvítězil 3:0, takže naše šance narostla na zápasy 2:1. Ovšem v dalším kole nastoupil Jirka Panáček, který svého soupeře rozdrtil, Ipponem + waza-ari + Ippon a zvítězil tak na svém prvním MS hned 8:0. Náš tým vyhrál první kolo 3:1 na zápasy.

V dalším kole nastoupíme proti Německu.

   
         
   
         
   

*8:00 h.*
Kumite team muži nastoupí na tatami 4 svůj první zápas s GABONem přibližně kolem 8:30. Kumite team ženy nastoupí po skončení eliminací teamů mužů (kde je 60 teamů) přibližně kolem 11:30 h. V kategorii teamů ženy je prezentováno 53 teamů.

*čtvrtek 22.11.2012*

*18:00 h.*
Finále KATA bude ve složení:
– Muži (Japan – Italy)
– Ženy (Japan – Italy)

Zítra začínají team kumite hned ráno v 8:00, tak držte nám pěsti.

*13:45 h.*
*Jan Milan* v prvním kole porazil 1:0 P. Kiarie (KEN), v druhém kole 0:0 s E. Figuera (VEN) a na praporky prohrál 5:0. Do repasáže se Milan nedostal.

*12:30 h.*
*Filip Šmajcl* v prvním kole free. V druhém kole porazil (INA) 6:1 s dvěmi Iponny, ale v druhém kole při stavu 1:1 se sám vyfauloval v Cat.2 na Hansoku s (CRO). Chorvat v dalším kole prohrál, takže Filip končí.

*10:30 h.*
*Aneta Markušová* v prvním kole podlehla JPN (M. Kobayashi) 1:9. Japonka bohužel, prohrála s FRA. Aneta končí.

Chorvatka z kategorie L. Veithové prohrála se SVK Semanikovou a tím pádem Lucka končí.

*9:40 h.*
*Lucie Veithová* v prvním kole nešťastně prohrála 3:4 v posledních vteřinách zápasu s CRO (I. Bekek) i když přítomní se shodli na kontaktu, dle rozhodčích byla tato technika bodovana.
Budeme, čekat jestli bude mít možnost si to vynahradit v repasáži.

   

*středa 21.11.2012*

*21:00 h.*
*Radka Krejčová* bohužel v repasáži podlehla Japonce a získala tak další 9. místo.

*19:00 h.*
*Vojtěch Kočí* prohrál v prvním kole se závodníkem Georgie 4:0, v této části, ale je i Aghajev, takže nevíme jestli se Vojta dostane do repasáže.

*17:30 h.*
Francouzka je ve finále. Radku čeká repasáž, která bude až v 19:00 h.

*17:20 h.*
*Radka Krejčová* právě vyhrála 1. kolo (BUL) 2:0, v druhém kole vyhrála 2:0 nad PER. Ve třetím kole podlehla v posledních vteřinách domácí FRA a čeká, jestli se dostane do repasáže.

   

*16:15 h.*
*Jan Kočí* první kolo FREE ve druhém kole po remíze 2:2 na praporky vyhrál (4:1) nad Alžíranem. v třetím kole bohužel podlehl 0:4 závodníkovi z Gruzie.
Nyní čekáme, jestli se dostane do repasáže.

*Tomáš Reich* bohužel v prvním kole prohrál 0:2 proti (ALB). Do repasáže se nedostal , v soutěži nepokračuje.

   

*13:15 h.*
*Vladimír Míček* 1. kolo výhra nad (MOZ) 5:0 Seienchin – Seienchin. Ve 2. kole nastoupil proti Rodriguez (BEL) a vyhrál 4:1 Suparinpei – Unsu. Ve 3. kole bohužel podlehl finalistovi A. Diazovi (VEZ) 5:0 Kururunfa – Kururunfa. V repasáži pak bohužel také podlehl závodníkovi z IRI a skončil tak na 9. místě.

*Veronika Mišková*, v prvním kole podlehla Usami (JPN) 5:0 Bassai-Dai – Bassai-Dai, ale ta se dostala do finále, takže Veronika nastoupila do repasáže. Kde bohužel také podlehhla 1:4 (CRO). Veronika skončila na 11. místě.

Čekáme na začátek kumite.

   
         

*úterý 20.11.2012*

*23:45 h.*
Aktuální informace z dějiště MS seniorů, Paříž. Zítra tj. ve středu nastupují Jan Kočí kumite muži do 84 kg, který se v prvním kole utká s Alžířanem (73 závodníků v kategorii), Vojta Kočí (83 závodníků v kategorii) muži do 75 kg – první kolo má FREE a čeká na vítěze z duelu PERU-GRUZIE, Tomáš Reich (63 závodníků v kategorii)nastoupí v první kole proti ALBÁNCI, Radka Krejčová (51 závodníků v kategorii) se utká v prvním kole proti BULHARCE, Vladimír Míček (65 závodníků v kategorii) se utká v prvním kole s MOZ, Veronika Mišková má v prvním kole FREE a ve druhém kole čeká na pravděpodobnou vítězku z JAPONSKA. Tohoto MS se zúčastní rekordních 113 států a nad 900 závodníků z celého světa.Držte našim závodníkům palce. Zítra večer podáme aktuální výsledky a další rozlosování na další dny.

*23:30 h.*
První úspěch na MS WKF 2012. Team COACHů získal první certifikované licence COACH. Z celkových 55 přihlášených Coachů ke zkouškám uspělo pouze necelých 40 a mezi nimi byli i naši.

Ing. Ondřej Musil – Certifikovaný COACH – KUMITE
Iva Keslová – Certifikovaný COACH – KATA
Jaromír Musil – Certifikovaný KARATE COACH (Kata a Kumite)

Bohužel se tak nevedlo na poli rozhodcovském, kde se snažil Marek Kubín získat nejvyšší licenci na KATA „A“ ale neuspěl.

Přejeme našim závodníkům, aby se jim dařilo i v následujících dnech také.

*21:00 h.*
V současné době je v plném proudu losování pro zítřejší závody. Držte pěsti na dobré losy.

*pondělí 19.11.2012*

Česká reprezentace zdárně dorazila do dějiště MS WKF 2012, Francie Paříž. Po menších ubytovacích problémech v hotelu jsou již všichni OK. Bohužel Lucie Veithová se pere se začínající nemocí, ale věříme, že do čtvrtka kdy je její den „D“ bude již v pohodě.

Všichni jsou zdárně za prezentovaní , a i Coachové mají za sebou testovou zkoušku z KATA i KUMITE pro akreditaci koučů WKF.